Sevinçli Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 7.50 - 13.00
Isınma: soba
Lojman: 1 -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sevincliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - SEVİNÇLİ KÖYÜ YENİ MEVKİİ GENCAY ŞENER SK. ORTA OKUL EK BINA BLOK NO 37 MERKEZ / AKSARAY

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - AKSARAY MERKEZ SEVİNÇLİ KÖYÜ

Ulaşım ŞAHISLARA AİT 1 ÖZEL OLMAK ÜZERE GÜNDE 5-6 KEZ SERVİS VARDIR. ÖĞRETMENLER KENDİ İMKANLARI İLE GELİŞ GİDİŞ YAPMAKTADIRLAR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık AKSARAY ŞEHİR MERKEZİNE 10 KİLOMETRE UZAKLIKTADIR.